move@Noord

In Nijmegen Noord zijn we als Move@Nijmegen al zeven jaar actief. Het is een prachtige jonge wijk en er gebeurt veel. Dat zien we ook terug op onze activiteiten en bijeenkomsten. Er is heel veel jeugd en daar gaan we graag mee aan de slag. Hoe tof om een mooie plek te creëren waar zowel de kleine kinderen als de oudere tieners een plek vinden waar ze zich thuis voelen, helemaal zichzelf kunnen zijn en kunnen genieten van elkaar en van alles wat we aanbieden aan spel, sport, creativiteit en meer.

COMMUNITY NOORD

Het project in Noord wordt gedragen door 'Community Noord'. Dit is een groep van gezinnen die zich gelieerd heeft aan de activiteiten van Noord. Zij ondersteunen op allerlei manieren de activiteiten zoals gastgezin zijn in de zomer, of helpen op de BBQ of andere praktische zaken en financieel. Hier zijn we erg blij mee en dankbaar voor.

MOVE KIDS 

Elke maand organiseren we als Move@Noord een super leuke kindermiddag in De Klif. Dit is gratis entree en is voor alle kids uit Nijmegen Noord. We hebben dan een tof programma met spel, sport, knutselen, toneel en springkussen. Elke maand heeft de middag een thema. We vinden het mooi om de kinderen iets mee te geven wat in lijn is met de waarden van de MOVE-kids. Je kan denken aan 'je mag er zijn', onderwerpen over naastenliefde, delen, niet pesten, durven dromen en iets voor de ander betekenen.

De data van MOVE-kids tot aan de zomer zijn: 20 jan - 17 febr - 17 maart - 14 apr - 19 mei - 23 juni. We zien je graag verschijnen!

HoT

Voor de tieners hebben we de groep HoT opgericht. Dit staat voor Heart of Teens. Want dat hebben we en willen we met elkaar beleven. Om de week op vrijdagavond komen we bij elkaar in ons eigen jeugdhonk bij iemand op zolder. Hier hangt een hele relaxte sfeer en worden typische tiener onderwerpen besproken. Veel lol en ook serieus. Mooi om te zien dat het blijft groeien. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Wil je meer informatie of wil je betrokken raken neem gerust contact met ons op.